13 June 2012

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #43




*nota kaki berbau :
Minum Air Batu Campur (ABC) di rumah orang, lebih sedap minum air batu kosong di rumah sendiri

6 KOMEN:

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

comel teddy bear tu

ni mesti kes tahan perasaan kat rumah org tu ye

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

pindah rumah baru ke odah?comelnya teddy dan craft tu.

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

biasa la mna yg sikit yg ssh nk dapat tu la yg sedap hehe.. ^_^

#perut tgh lapaq apa pun sedapp hehee :p

gnesop poseng said...[Mari Balas Komen Ini]

wah.., best pepatah baru tuh..
air kosong lg best dari ABC kan? :)

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

syiela : yela, buruk2 umh sndiri lg best wlupun umh org beso mcm muzium

Azhafizah[フィザ] : xlh, umh lama lgi xlarat dh nk bpndah randah mcm org normad...teddy tu mmg comel boboi namanya dh umur 5tahun, tp craft tu xbape cmel coz 1st time blajo wt

shida'R : yup, perut tgh lapaq mkn roti kosong cicah air kosong pn sedap rasa mcm mkn spagetthi..hoho

gnesop poseng : yela en sop air kosong kt umh sndiri lg best bleh hilangkn dahaga ABC xleh hilangkn dahaga bagi melekat kat tekak ada lah...hoho

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

semestinya! keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...