06 June 2012

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #42






*nota kaki berbau :
Kurangkan Diabetes, Hapuskan Dadah, Hidup Jadi Indah, Seindah Sakura

9 KOMEN:

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

booth odahone ke ?

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

.::: Princess MOMOY :::. : yup MOMOY.. time kat seremban mgu lepas

CintaZulaikha said...[Mari Balas Komen Ini]

seindah sakura tuh yg tak boley tahan...hahhaha

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

nak trylah nanti dia vida ni..

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

fuhh!! hebatt promosi dia hehee :)

ade diskaun tu lah yg tabaik hehee :)

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

wah dah maju ni ada booth sendiri

Noraim said...[Mari Balas Komen Ini]

akak ade jual produk ke kak?

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

CintaZulaikha : hoho...layan ke cite tu

Azhafizah[フィザ] : trylh coz stkt ni feedback dr pengguna mmg ok...rmi yg ckp bkesan lgpun hrga murah & selamat...ada ujian makmal, sijil halal & diiktiraf oleh FDA..ada certain pduk stevia yg xde lab test & mybe dcmpur dgn glukosa sbb tu rasa manis tu yg bhaya buat pesakit kncing manis, pduk ni guna daun stevia ori from negara asal paraguay

shida'R : yelah rugi org sremban xdtg diskaun hampir 50% tu

.::: Princess MOMOY :::. : part time jek MOMOY nak harapkan gaji tiap2 bulan mmg xcukup...lum maju lagi insyallah MOMOY doakan kami btmbh maju

Noraim : ya dik adalah jual produk sikit2 wt tmbh income..tp akk xjual produk yg pelik2 akk guna sndiri pduk tu than wt research yg pduk tu betul2 slmt & halal baru akk brani nak jual...

eintan nurfuzie said...[Mari Balas Komen Ini]

mm.. macam berminat
jom join sini
http://www.nurfuzie.com/2012/06/pencarian-cik-en-dan-blog-entry-kita.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...